Palvelut | Samin tasoitus
Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Tasoitetyöt, maalaus ja rappaus aina asiantuntevasti – Varsinais-Suomi

Samin tasoitus on tasoitetöiden erikoisosaaja Varsinais-Suomessa. Toteutamme kaikki tasoitetyöt asiantuntevasti, asiakkaan toiveiden mukaan. Yrityksen perustajalla on kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta.

Olemme erikoistuneet omakotitalojen sisä- ja ulkopinnoituksiin. Palveluihimme kuuluvat tasoitetyöt, maalaus, ulkomaalaus ja rappaus. Teemme myös vuosikorjaukset omakotitalojen pintoihin.

Tasoitetyöt, maalaus, rappaus – selkeä hinnoittelu ilman piilokuluja

Ketterä kahden hengen yrityksemme tekee tasoitetyöt, maalaukset ja rappaukset huolellisesti ja asiantuntevasti. Oman ammattitaitomme lisäksi käytössämme on laaja yhteistyöverkosto alan ammattilaisia. Työmme jälki on aina ensiluokkaista ja annamme työllemme myös 2–3 vuoden takuun.

Teemme tasoitetyöt, maalaukset ja rappaukset omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin ja liiketiloihin. Hinnoittelemme urakan neliöhinnalla – annamme sinulle aina selkeän urakkatarjouksen ilman piilokuluja!

Akustointirappaus

Kaikuuko kotisi sisällä? Jos seinissänne on kovat pinnat, niin ne saattavat kaikua ikävästi ja tehdä keskustelusta hankalaa. Siihen on kuitenkin helppo ratkaisu: akustointirappaus, joka tunnetaan myös nimellä akustiikkarappaus. Myös suuret ikkunat voivat saada häiritsevää kaikua aikaan.

Akustointirappauksessa tehdään huoneen kattoon ”roiskekatto”, joka vie kaiun pois. Joskus tehdään myös koristekuvioita tai taulutyyppisiä kuvioita seiniin, mutta kaiun poistoon pelkkä roiskekatto riittää.

Sitten on mukavaa istua ruokapöydän ääreen ja keskustella normaalisti ilman häiritsevää kaikua. Akustointirappaus poistaa kodin sisäiset meluhaitat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palvelumme

Tasoitetyöt

Maalaus

Ulkomaalaus

Rappaus